Kom naar de informatieavond

Nieuwbouwproject Twelve

Op donderdag 25 mei is tussen 19.00 uur en 20.30 uur in het gemeentehuis in Oud-Beijerland een informatieavond over het woningbouwproject ‘Twelve’ aan de Langeweg 12 in Oud-Beijerland.

Nieuw & Berg haven VOF organiseert in samenwerking met gemeente Hoeksche Waard de informatieavond. U bent dan welkom om de beelden van het woningbouwproject te bekijken, informatie over het plan te ontvangen en om eventuele vragen te stellen.

In ontwikkeling:
duurzame nieuwbouw

Hier op het mooie eiland Hoeksche Waard, in het gezellige dorp Oud-Beijerland, wordt hard gewerkt aan de ontwikkeling van duurzame, eigentijdse appartementen voor mensen van alle leeftijden.

Zodra er nieuwe beelden, plattegronden en informatie klaar zijn, zullen we dit op deze website plaatsen. We kunnen wel al verklappen dat een deel van de appartementen straks aangeboden zal worden in de prijsklasse tot  maximaal €225.000,- v.o.n. 

Ben je geïnteresseerd en wil je op de hoogte gehouden worden van de nieuwbouwontwikkeling Twelve? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief. 

Compacte tweekamer
appartementen

Ruime drie- en vierkamer
appartementen

Twelve

Het nieuwbouwproject Twelve biedt straks een ruime keuze aan koopappartementen in diverse grootte, indeling, ligging en prijsklassen. Of je nu een fijne woonomgeving zoekt voor jezelf, met je partner wilt gaan samenwonen of een mooi appartement zoekt voor jou en je gezin; Twelve heeft een breed aanbod! Gelegen in een stijlvol, nieuw appartementengebouw met eigen binnentuin en veel omliggend, bestaand groen en water. Parkeren kan straks eenvoudig in de ondergrondse parkeergarage of op eigen terrein.

De hoogwaardige afwerking staat garant voor jarenlang zorgeloos genieten. Hier woon je straks in een gasloos en energiezuinig gebouw. Goed geïsoleerd én voorzien van de nieuwste technieken op gebied van duurzaamheid en energiezuinigheid.

Duurzaam

Toekomstgericht kopen

Twelve biedt straks meerdere typen appartementen. Ontwikkeld voor onder andere starters op de woningmarkt die op zoek zijn naar een eerste koopwoning (30%). En er zal ook een aanbod van grotere appartementen (50%) en topappartementen (20%) zijn voor wie uitkijkt naar meer woonruimte.

Het appartementengebouw is voorzien van zonnepanelen. Hier komen de aspecten comfort en energiebesparing van nieuwbouw samen in een stijlvol ontwerp. Wie kiest voor dit aanbod kan rekenen op een lage energierekening en draagt bij aan een beter milieu.

Voor alle appartementen geldt:

  • Gasloos
  • Lage energiekosten
  • Gelijkvloers
  • Comfortabel; in alle woonvertrekken een gelijke en behaaglijke warmte dankzij vloerverwarming
  • Goed ventilatiesysteem 
  • Structureel minder onkosten aan de Vereniging van Eigenaren, dankzij de zonnepanelen die de algemene ruimten verlichten en verwarmen
  • U bent de eerste bewoner; afwerking naar keus
  • Verschillende meerwerk-opties voor persoonlijke woonwensen
  • Vrij op naam (v.o.n.)

Locatie

Veelzijdig Oud-Beijerland

Gelegen in een mooie groene omgeving, op nog geen half uur rijden van Rotterdam, kun je straks fantastisch wonen. Oud-Beijerland is een pittoresk stadje gelegen in de Hoeksche Waard in de provincie Zuid-Holland. Het heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de Middeleeuwen en een gezellig stadscentrum met vele winkels, restaurants en cafés.

De omgeving van Oud-Beijerland is een typisch Hollands polderlandschap met uitgestrekte weilanden, slootjes en windmolens. Het is een ideale bestemming voor wandelaars en fietsers die willen genieten van de rust en de natuur. Er zijn vele fiets- en wandelroutes die langs de mooiste plekjes van de Hoeksche Waard leiden, zoals het natuurgebied Oude Maas, het idyllische dorpje Goudswaard en het monumentale stadje Middelharnis.

In de omgeving van Oud-Beijerland zijn er ook verschillende musea die de moeite waard zijn om te bezoeken, zoals het Streekmuseum Hoeksche Waard, het Museum Hoeksche Waard en het Nationaal Landschap Centrum. Hier kun je meer te weten komen over de geschiedenis en de cultuur van de Hoeksche Waard en de omgeving.

Als je op zoek bent naar een dagje uit, zijn er ook verschillende attracties in de buurt van Oud-Beijerland. Zo kun je een bezoek brengen aan de Biesbosch, een prachtig natuurgebied met vele wandel- en fietsroutes, of naar Rotterdam, een bruisende stad met vele bezienswaardigheden zoals de Euromast, de Markthal en de Kubuswoningen.

Vanaf Twelve rijd je eenvoudig via de A29 naar de A15, die toegang biedt tot de Randstad. Het centrum van Rotterdam en steden als Dordrecht, Delft en Den Haag zijn dichtbij. Vanuit de verschillende dorpen worden dienstregelingen richting Rotterdam, Dordrecht en Goeree Overflakkee onderhouden. En er is een veerpont voor wie te voet of met de fiets op verkenning gaat. Super leuk!

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Als je onderstaand je gegevens invult, dan houden we je
automatisch, vrijblijvend op de hoogte middels onze nieuwsbrief.

Twelve Oud-Beijerland is een ontwikkeling van