Zaterdag 6 juli start verkoop

Het woningaanbod in de duurzame nieuwbouwontwikkeling Twelve gaat zaterdag 6 juli 2024 in verkoop. Je kunt het actuele aanbod bekijken met de woningzoeker.

Heb je een vraag, neem dan contact op met een van de makelaarskantoren die bij dit project de verkoop begeleiden. 

Groote Waard Makelaars en Taxateurs, telefonisch bereikbaar op 0186-666911 of per email: info@grootewaard.nl

Ooms Makelaars, vestiging Barendrecht, telefonisch bereikbaar op 0180-626500 of per email: Barendrecht@ooms.nl

Klantreis

Kijk je ook uit naar het moment dat je de sleutels van je nieuwe appartement in handen hebt? En dat je als eerste bewoner(s) van je nieuw gebouwde appartement kunt genieten? Voordat het zover is, zijn er verschillende stappen. We nemen je graag mee van nu tot aan het moment van oplevering. Dit betreft een indicatieve planning. Na het tekenen van je koop- en aanneemovereenkomst word je verder begeleid door de kopersbegeleider. Je aanspreekpunt gedurende het proces tot en met de oplevering en sleuteloverdracht.

Heden

Eerste kennismaking

Verken het project en vind jouw ideale appartement op deze website en met de woningzoeker.

Heden

Financiën

Inzicht in je financiële mogelijkheden is van belang als je overweegt om een appartement te kopen. De makelaars van Twelve zijn je graag van dienst en kunnen een volledig vrijblijvend, financieel advies geven. 

Start Verkoop

Zodra de verkoop start zijn de koopprijzen vastgesteld en staat de definitieve verkoopdocumentatie online op deze website voor je klaar.

Je kunt je vanaf zaterdag 6 juli 2024 10 uur, zodra de verkoop is gestart, online inschrijven op de bouwnummers van jouw voorkeur. Kandidaten die een financiële check meesturen hebben een streepje voor.

In verkoop

Vanaf zaterdag 6 juli 2024, 10 uur tot en met donderdag 1 augustus 23.59 uur kun je online inschrijven voor een koopappartement in Twelve Oud-Beijerland.

Met de woningzoeker kun je per bouwnummer de kenmerken bekijken. Na sluiting van de verkoopperiode neemt de makelaar contact met je op als je een appartement toegewezen hebt gekregen en plant een verkoopgesprek in om alles rustig door te nemen. 

Optie

Na het gesprek met de makelaar heb je officieel een optie op het appartement tot aan het moment van de tekenafspraak. In de optieperiode maak je definitief de keuze om de koop wel of niet door te laten gaan en kun je resterende vragen aan de makelaar stellen met betrekking tot het toegewezen appartement.

Kopersbegeleiding

Na het tekenen van de koop-aanneemovereenkomst zal de kopersbegeleider van De Langen & van den Berg een afspraak met je maken om persoonlijke woonwensen en het meer- en minderwerk traject te bespreken. Je wordt ook uitgenodigd in de showroom van de leverancier voor het bespreken van het sanitair en tegelwerk.

Notaris & Start bouw

Je kunt naar de notaris zodra bekend wordt wanneer de bouw zal starten. Dit is op het moment dat alle opschortende voorwaarden zijn vervallen zoals o.a. het verkrijgen van de bouwvergunning en het behalen van een verkooppercentage van 70% .

Oplevering

De oplevering staat gepland ca. 1,5 jaar ná de start bouw.