Het plan

EEN NIEUWE ONTWIKKELING

IN EEN BESTAANDE OMGEVING

Twelve in Oud-Beijerland is een stijlvolle toevoeging bestaande uit 64 appartementen. Mooi van buiten én van binnen! Het gemêleerde metselwerk en de gevelbekleding in houtlook, geven het carrévormige gebouw met hedendaagse detaillering een uitnodigende, natuurlijke uitstraling, die nog wordt versterkt door de ritmes in de raampartijen. Ook de rondgaande galerij aan de binnenzijde is opvallend. Een open, lichte omgeving waarvandaan mensen vrij zicht hebben op de gezellige binnenplaats met mooie groenbakken en struiken.

Twelve wordt gerealiseerd in een groene, parkachtige en waterrijke omgeving. Voor dit unieke stukje Oud-Beijerland is met zorg en aandacht een plan ontworpen waar mens en natuur centraal staan. Waar ruimte is voor ontmoeting in de tuin met een heus eiland, in de binnentuin waar de mooie groenbakken de klimaatadaptieve en biodiversiteit bevorderende visie onderschrijven.

Ook thuis, bij je appartement, heb je een fijne buitenruimte. Zo hebben de appartementen op de begane grond een groot terras. De appartementen op de 1e tot en met de 3e etage zijn voorzien van een balkon en een drietal bouwnummers hebben de luxe van twee balkons. De Top-appartementen op de 4e etage hebben een prachtig dakterras met op die hoogte een fenomenaal uitzicht over de omgeving. 

Kies jouw nieuwe appartement uit het brede aanbod van 64 appartementen.

Voor een brede doelgroep

In Twelve worden 64 duurzame, energiezuinige en toekomstbestendige appartementen gebouwd. Er is een grote variatie in woninggrootte, indeling, ligging en prijs voor woningzoekenden in Oud-Beijerland en omgeving. De appartementen hebben een woonoppervlakte variërend van circa 41,5 m² tot circa 138 m². 

Twelve wordt duurzaam gebouwd en voldoet aan de BENG-eisen; Bijna Energie Neutraal Gebouw. Je koopt hier een toekomstbestendig, modern appartement. Comfortabel en duurzaam;  energiezuinig, goed geïsoleerd, onderhoudsarm en alles nieuw en af. Ontworpen met comfort en functionaliteit in gedachten; afgestemd op woonwensen van de toekomstige bewoners. In Twelve voelen starters die op een eerste huis kopen tot mensen die graag een modern, gelijkvloers, levensloopbestendig appartement willen betrekken zich thuis. 

Fiets & auto parkeren

Binnen het ontwerp is rekening gehouden met voldoende parkeergelegenheid in de stallinggarage en daarbuiten. De koopprijs van een aantal appartementen is inclusief een parkeerplaats in de stallinggarage. Er worden in totaal 30 parkeerplaatsen toegewezen aan een specifiek bouwnummer. Of de verkoopprijs van jouw favoriete bouwnummer(s) inclusief 1 of 2 parkeerplaatsen is, kun je bij de kenmerken zien in de woningzoeker en op de prijslijst die beschikbaar is bij de start verkoop. De resterende 24 parkeerplaatsen zijn optioneel (extra) af te nemen (zo lang deze beschikbaar zijn). Het is straks mogelijk om jouw parkeervak voor te laten bereiden ten behoeve van een laadpaal.

Een groot aantal bouwnummers beschikt over een eigen berging. Kies jij voor een compact appartement? Dan beschik je over een bergkast en kun je gebruikmaken van de gezamenlijke fietsenstalling.