variatie in woonoppervlakte
en indeling

64 DUURZAME 2-, 3-, 4- & 5-kamer
appartementen

2-kamer appartementen
vanaf circa 41,5 tot 48,5 m²

Op zoek naar een fijn, compact appartement? Dan sluiten deze 2-kamer appartementen vast en zeker aan bij jouw woonwensen. Je kunt kiezen tussen verschillende bouwnummers. Comfortabele, gelijkvloerse appartementen, gelegen op de begane grond tot en met de 3e etage. Variërend van circa 41,5 m² tot circa 48,5 m² voorzien van een terras op de begane grond of balkon bij de appartementen op de verdiepingen.

Je hebt hier alles wat je nodig hebt. Twelve is een nieuw gebouw, dus helemaal op de toekomst voorbereid. Goed geïsoleerd, voorzien van vloerverwarming, een warmtepomp, dubbele beglazing met veel natuurlijk lichtinval, goed geïsoleerd, zonnepanelen en energiezuinig. 

De appartementen zijn conform moderne woonwensen ingedeeld met een woonkamer met open keuken. De appartementen worden in basis zonder keuken opgeleverd. Onze projectshowroom heeft speciaal voor het project Twelve een  ontwerp gemaakt voor een gunstige prijs. Na de aankoop van je nieuwe thuis, kun je samen met de kopersbegeleider je persoonlijke woonwensen bespreken en kijken naar de mogelijkheden. Direct bij de woonkamer is de buitenruimte die je via de schuifpui kunt betreden. De slaapkamer is ongeveer 10m² groot. De badkamer wordt standaard opgeleverd met een inloopdouche, wastafelmeubel van 60 cm breed, e-radiator, kranen en tegelwerk.

Om in aanmerking te komen voor een van deze appartementen zijn er bepaalde criteria van toepassing. In het koopcontract van deze appartementen is een anti-speculatiebeding en een zelfbewoningsplicht opgenomen. De makelaars vertellen je er graag meer over.

19 Compacte

2-kamer appartementen

Ruime 3-, 4- en 5-kamer appartementen
Vanaf ca. 66,5 tot 138 m²

De realisatie van Twelve is een nieuwbouwontwikkeling om naar uit te kijken. Verdeeld over 4 woonlagen telt het gebouw in totaal 59 appartementen en 5 Top-appartementen. Elk appartement is uniek: door de grootte, de indeling, de ligging en oriëntatie op de zon. Neem de tijd om jouw ideale appartement(en) te selecteren. Wonen in Twelve betekent genieten van een lichte en groene omgeving. In je woonkamer heb je veel natuurlijk lichtinval dankzij de hoge ramen die doorlopen van de vloer tot aan het plafond. Zodra de zon begint te schijnen, kun je al snel plaatsnemen op je eigen terras of balkon voor een ontbijt, koffie of gezellig etentje.

In deze ruime, gelijkvloerse appartementen met een woonoppervlakte tot circa 138 m² woon je zeer comfortabel, voorzien van zonnepanelen, een warmtepomp, vloerverwarming en brede deuropeningen zodat ook mensen die minder goed te been zijn en gebruik maken van een rolstoel hier ook fijn kunnen wonen. Levensloopbestendige appartementen, ingedeeld met een woonkamer met open keuken voorzien van aansluitpunten. Benieuwd naar de mogelijkheden voor je keukeninrichting? De makelaar of projectleverancier vertelt je met veel plezier over de keukenaanbiedingen speciaal geselecteerd voor de appartementen in Twelve. Naast de woonkamer zijn er 2, 3, of 4 slaapkamers, een badkamer inclusief douche, wastafelmeubel met spiegel, elektrische radiator en er is een separaat toilet. In een aantal 3- en 4-kamerappartementen en Top-appartementen wordt een extra hoogwaardige afwerking toegepast. Denk aan een groter wastafelmeubel met mooi spiegel, groter formaat tegelwerk en bij een aantal bouwnummers is de badkamer voorzien van een ligbad. De  specifieke kenmerken staan vermeld in de technische omschrijving die bij de start verkoop beschikbaar zal zijn. Uiteraard kunnen de makelaars je ook goed informeren over het wooncomfort in dit fantastische aanbod in Twelve.

36 EIGENTIJDSE

3-kamer appartementen

6 Extra Luxe

4-kamer appartementen

3 ZEER Royale

5-kamer TOP-appartementen